Ook de nieuwsbrief van Westfriese Omringdijk ontvangen? Schrijf je in!

Holland boven Amsterdam

Logo Holland boven Amsterdam

Een nieuwe Destinatie Marketing Organisatie

Holland boven Amsterdam Ten noorden van Amsterdam ligt alles wat het échte Holland te bieden heeft. Verder dan het oog reikt is er ruimte voor fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, outdoor sporten, noem maar op. En een rijk historisch aanbod dat met inspirerende verhalen de verbeelding blijft prikkelen. Langs de Noorzeekust, de IJsselmeerkust en in het weelderige groene tussenland is veel te zien en te beleven, en overal word je uitgedaagd zelf mee te doen. Het hele jaar door unieke evenementen, prachtige routes, bijzondere overnachtingen en culinair genieten van streekeigen producten. Holland boven Amsterdam brengt de parels en verborgen schatten onder de aandacht van de bewust naar ruimte, cultuur en rust zoekende toerist uit binnen- en buitenland. Voor een dag, een lang weekend, een short break of een lange vakantie.

Holland boven Amsterdam wil haar gasten een onvergetelijk verblijf bieden. Door de regio Noord-Holland Noord (Noord-Holland boven het Noordzeekanaal) als een aantrekkelijke vakantiebestemming voor één of meerdaags verblijf bekend te maken en het gastheerschap optimaal invulling te geven. Samen met de gehele vrijetijdssector wordt informatie op locatie geregeld, een open database omgeving ontwikkeld en worden effectieve marketingactiviteiten uitgevoerd.

Holland boven Amsterdam wordt met haar sterke lokale merken gepositioneerd als een toeristische bestemming waar op een eigentijdse wijze genoten kan worden van het oorspronkelijke, authentieke en bijzondere Holland. De groei in bezoekersaantallen en bestedingen ontstaat door goed inzicht te hebben in de vraag van de vrijetijdsbezoekers en de kanalen die zij gebruiken om zich te oriënteren. Voor de content van de campagnes en marketingacties wordt geput uit de vele bijzondere en vaak onbekende verhalen uit de regio om zo bezoekers te verleiden te komen genieten van het Holland boven Amsterdam aanbod.