Ook de nieuwsbrief van Westfriese Omringdijk ontvangen? Schrijf je in!

Overnachten

Ervaar het kalme ritme van het rijke buitenleven: uitrusten, dineren en overnachten in een comfortabel, vrijstaand verblijf, een landelijke B&B of in een authentieke stolpboerderij. Gastvrijheid en luxe in een landelijke sfeer.
 
De Boereplaats
Kanjer van de dijk
B&B de Boereplaats
In de landelijke omgeving tussen Alkmaar en Schagen, aan de rand van de Schaapskuilpolder, ligt het dorpje Waarland. Hier kan men de Westfriese stolpboerderij De Boereplaats vinden.
 
 
Kanjer van de dijk
Restinn

Ervaar het kalme ritme van het rijke buitenleven met Restinn. Rust uit, dineer en overnacht in de comfortabele, vrijstaande hotelhuisjes. Ervaar de gastvrijheid, het comfort en de landelijke sfeer; met alle luxe van een driesterrenhotel. Je vindt de unieke huisjes van Restinn in Aartswoud, Andijk, Medemblik en Warmenhuizen.

 
 
IJsselhof
Kanjer van de dijk
Villavakantiepark IJsselhof
In een prachtige b(l)oeiende omgeving in het Noord-Hollandse Andijk ligt op een schilderachtige, buitendijkse locatie aan het IJsselmeer Villavakantiepark IJsselhof. De luxe verhuurvilla’s bieden u naast rust, ruimte en optimaal comfort een perfecte uitvalsbasis voor het begin van een ondernemend verblijf.
 
 
de overnachting
Kanjer van de dijk
B&B De Overnachting
Bed & Breakfast “De Overnachting” is gesitueerd in een historisch pand in het kleine dorp Schagerbrug in de Kop van Noord-Holland, vlakbij strand, bos en de monumentale Westfriese omringdijk. Het pand heeft in het verleden dienst gedaan als smederij.
 
 
appelhoek
Kanjer van de dijk
Boerderij-camping De Appelhoek
U bent van harte welkom op dit biologisch melkveebedrijf te Wijdenes. Direct gelegen langs de Westfriese omringdijk aan het Markermeer, het vroegere IJsselmeer/Zuiderzee, kunt u op een unieke locatie camperen.
 
 
gouden karper
Restaurant - Hotel De Gouden Karper
Tijdens mooie zomerdagen beschikt het restaurant over een zonovergoten terras waar u, met uitzicht op de drie historische strijkmolens, kunt genieten van een kop koffie met huisgemaakte appeltaart of een lunch, zakelijk of privé, snel of uitgebreid. Maar ook dineren behoort tot de mogelijkheden, met familie, vrienden, het gezin en/of gezelschappen. Overnachten bij de Gouden Karper is ook geen probleem.
 
 
Van der Valk Hoorn, overnachten in Westfriesland, Kanjer van de dijk
Kanjer van de dijk
Van der Valk Hotel Hoorn

Bij Van der Valk Hotel Hoorn kunt u culinair genieten in ons restaurant maar u heeft ook gelegenheid om te genieten van een spannende of romantische film in de JT Bioscoop of een gokje te wagen in het bruisende Flamingo Casino, die beiden in het hotel gevestigd zijn. Daarnaast is er in de directe omgeving van het hotel ook allerlei amusement te vinden zoals een grote ijsbaan van 400 m2 en tennisbanen, waar hotelgasten gebruik van kunnen maken. De Gouden Eeuw geschiedenis van Hoorn komt niet alleen in het hotel naar voren, maar ook in de stad zelf. Ontdek de prachtige omgeving van Hoorn met een elek- trische of gewone fiets die in het hotel te huur zijn.